JuiceTruck

JuiceTruck

Welkom bij De JuiceDealer, waar smaak, gezondheid en passie samenkomen in een glas! Onze juicetruck wordt gerund met een diepe passie voor kwaliteit en de overtuiging dat het beste sap alleen kan worden verkregen door middel van de hoogste normen.

Bij De JuiceDealer draait alles om het behouden van puurheid. Al onze sappen worden met de grootste zorg koud geperst om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen, smaken en aroma's behouden blijven. Onze Goodnature machines, die bekend staan om hun toonaangevende technologie, zorgen ervoor dat elke druppel sap vol zit met vitamines, mineralen en een onvergetelijke smaakervaring.

Maar we bieden meer dan alleen sappen!

Bij De JuiceDealer vind je een uitgebreid assortiment aan gezonde lekkernijen. Probeer onze wellness shots, geconcentreerde elixers van voedingsstoffen die ontworpen zijn om je een extra boost te geven. Geniet van onze verfrissende smoothies, boordevol smaak en vitaliteit. Voor een voedzaam en kleurrijk ontbijt hebben we heerlijke acaibowls die je zintuigen prikkelen en je energie geven voor de hele dag. En vergeet onze blissballs niet, kleine balletjes van puur genot die vol zitten met gezonde ingrediënten.

Bij De JuiceDealer gaat het echter niet alleen om de heerlijke drankjes en lekkernijen. We creëren een ervaring die verder gaat dan alleen het consumeren van gezonde traktaties. We zijn er trots op dat we niet alleen drankjes en snacks verkopen, maar ons vriendelijke en gepassioneerde team staat ook klaar kennis en advies delen over de voordelen van een gezonde levensstijl.

Of je nu een verfrissend sapje wilt, een snelle boost van een wellness shot, een voedzame smoothie, een vullende acaibowl of een heerlijke snack in de vorm van blissballs, De JuiceDealer heeft het allemaal. Kom langs bij onze juicetruck en ontdek zelf de onweerstaanbare smaak en voordelen van cold-pressed sap, wellness shots, smoothies, acaibowls en blissballs, bereid met passie en geserveerd met een glimlach.