Welkom bij de JuiceDealer

Waar we het beste van de natuur samenbrengen om jou te voorzien van de meest pure en smaakvolle juices.

Onze juices zijn gemaakt van de beste, biologisch geteelde fruitsoorten en worden vers voor je geperst, zodat je kunt genieten van de rijkdom aan voedingsstoffen en smaken die de natuur te bieden heeft.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende drank voor on-the-go of naar een gezonde snack, wij hebben wat je zoekt.

Neem een kijkje op onze website of kom langs bij onze juicetruck om te proeven wat de natuur te bieden heeft.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te laten genieten van onze heerlijke sappen.

 • JuiceDealer Visie

  We geloven dat iedereen baat heeft bij een gezonder leefpatroon dat begint bij het consumeren van genoeg (biologisch) groente en fruit. De vitaminen, mineralen en levende enzymen leggen het fundament voor een gezond levenspatroon.

 • JuiceDealer Goals

  Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun optimale gezondheid te bereiken door kwalitief hoogwaardige biologische producten binnen handbereik te brengen.

 • Vers garantie

  Wij streven we ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen, zodat je kunt genieten van onze verse sappen. Bestellingen worden altijd vers geperst en met zorg verpakt in koeldozen.


  Standaard Levering: Bestellingen geplaatst vóór 16:00 uur worden, met enkele uitzonderingen, de volgende werkdag bezorgd. We doen ons uiterste best om jouw bestelling tijdig te leveren.

  Echter, in gevallen waarin bezorging buiten ons lokale bereik valt, kan de bezorging enigszins vertraagd zijn. We zorgen er altijd voor dat je bestelling binnen 48 uur wordt bezorgd.