Over ons

Over ons

Wij bieden een uitgebreide selectie van biologische sappen en smoothies aan, gemaakt van de allerbeste, verse en biologische vruchten en groenten.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van de meest natuurlijke en gezonde voeding, daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame en lokale producten. Bovendien bieden wij ook andere premium opties aan, zoals acai-bowls en blissballs, allemaal met dezelfde focus op gezonde en biologische ingredienten.

Wij geloven dat het aanbieden van deze hoogwaardige, biologische producten bijdraagt aan een gezonde levensstijl en een hogere kwaliteit van leven.

Merkverhaal

We willen dat meer mensen vieren hoe goed ze zich voelen als ze in hun gezondste staat zijn en ten volle van het leven genieten.

Ons truckconcept is gedreven door de wens om mensen eindelijk verse, gezonde producten te kunnen laten kiezen die niet alleen heerlijk smaken, maar je ook heerlijk laten voelen.

We willen een vitale, bloeiende wereld zien en gaan dit creëren door jou de brandstof te geven die je nodig hebt om je beste zelf te zijn.

  

Merkmissie

Onze missie is, waar je ook bent in je reis, je op weg te helpen naar je gezondste zelf.

We willen een wereld creëren waarbij mensen het gevoel hebben dat het bestellen van een maaltijd of drankje dat hun lichaam geweldig laat voelen net zo gemakkelijk is als elke andere 'snelle hap'-optie.

Wil je je op volle kracht voelen? We got you.

 

Merkwaarden

De merkwaarden van De JuiceDealer zijn efficiëntie, betrokkenheid en humor.

Het doel van de juice truck is om gezonde opties te bieden en om de ervaring van het bezoeken van de truck leuk te maken.

Ons merk is betrokken. We zijn niet bezig met het maken van een menukaart die onze klanten verwart of overweldigt met te veel keuzes. We houden het simpel.

De natuur weet wat werkt. Deze kennis gebruiken gebruiken wij als basis in al onze recepten. Zo creeeren we klassieke combinaties met unieke smaken. Dit proef je in onze sappen, smoothies, acai bowls en blissballs.

 

Merkstem

De merkstem van De JuiceDealer is geïnformeerd, betrokken en gevat.

Ons doel is om helder en informatief te zijn. Daarom hebben we een beperkt assortiment waarbij we per product relevante informatie geven.

We houden onze taal simpel en makkelijk te begrijpen bij het presenteren van onze menu-items en het delen van de voordelen van onze sappen en smoothies. We weten dat u niet verstrikt wilt raken in voedingsjargon, maar wel zorgen maakt over wat u in uw lichaam stopt.