JuiceTruck

JuiceTruck

Welkom bij onze biologische, veganistische en raw cold-pressed juice truck! Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij geen enkele toevoegingen hoeven te gebruiken in onze sappen en smoothies. Wat je proeft, is puur natuur.

Onze sappen en smoothies zijn gemaakt van de beste, verse en biologische ingrediënten. Wij houden ervan om onze drankjes zo puur mogelijk te houden en dat betekent dat wij geen suiker, smaakstoffen of andere toevoegingen gebruiken. Het resultaat is een drankje dat vol smaak is en dat je laat stralen van binnenuit.

Daarnaast serveren wij ook heerlijke acai bowls en blissballs. Onze acai bowls zijn gemaakt met biologische açai, boordevol antioxidanten en gezonde vetten. Onze blissballs zijn de perfecte snack voor tussendoor, gemaakt van gezonde noten, zaden en kruiden.

Onze juice truck is de perfecte optie voor een verantwoorde catering. Of je nu een groot evenement hebt, of gewoon een gezonde traktatie wilt voor je team op kantoor, wij hebben voor ieder wat wils. Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en om samen te werken aan een gezonde en smakelijke cateringervaring.

JuiceTruck